Papua New Guinea 72% hořká čokoláda MEYBONA 100 g
- Popis
- Parametry
PAPUA NEW GUINEA 72% hořká čokoláda MEYBONA 100 g
čokoládová chuť: K výrobě kakaové hmoty v této hořké čokoládě jsou používány pouze vybrané kakaové boby odrůdy Trinitario od drobných farmářů z pobřežních regionů Papui Nové Guinei. Chuťově bohaté kakaové boby jsou částěčně stále tradičně sušeny na ohni. Tuto jemnou čokoládu tak charakterizuje kouřová, květinová příchuť s náznakem kyselosti.
odrůda kakaových bobů: Trinitario
konšováno 48 hodin
hmotnost: 100 g
minimální trvanlivost: viz obal
složení: kakaová hmota Papua New Guinea 59 %, cukr, kakaové máslo, bourbonská vanilka
minimální podíl kakaové sušiny: 72 %
možné stopy: lepek (pšenice), sóji, mléka, lískových ořechů, mandlí a pistácií
Vyrobeno v Německu. Uchovejte v suchu a chladu.
nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 2.477 kJ / 593 kcal, tuky 45,7 g / z toho nasycené mastné kyseliny 27,4 g, sacharidy 32,7 g / z toho cukry 28,4 g, bílkoviny 8,5 g, sůl 0,02 g
Původ suroviny | Papua New Guinea |
---|---|
Čokoláda | hořká |
Kakao | 72% |
Země původu | Německo |
Objem / Hmotnost | 100 g |